Lev & Leva's GoFundMe

Lev & Leva's GoFundMe

Tillsammans kan vi skapa en förändring, vara med och stödja en framtid fylld av ljus och gemenskap!

I hjärtat av "Lev & Leva" pulserar en ny energi, en kraftfull rörelse som strävar efter att engagera unga mellan 10-25 år. Målet är tydligt: att stärka deras känsla av gemenskap och främja kulturell integration. Hur? Genom att bygga plattformar för öppna samtal där unga får göra sina röster hörda.

Vi vill förstå de sätt på vilka samhället och vi vuxna har brustit i att stödja våra unga. Det är dags att ta ett kollektivt samhällsansvar för att vända den negativa trenden vi ser idag.

"Lev & Leva" kastar ljus på frågor om ohälsosamma samhällsstrukturer och normer som leder till utanförskap, diskriminering och fördomar.

Vårt uppdrag är att återuppliva den gemenskap vi anser har gått förlorad. Det handlar om att lyfta fram förebilder med bred representation, som kan visa vägen och inspirera till utbildning och andra möjligheter som samhället har att erbjuda.

Vårt engagemang manifesterar sig i energifyllda evenemang som erbjuder roliga aktiviteter och inspirerande föreläsningar. Vi avslutar med festligheter, ett discokoncept från förr, där vi firar samhörighet och mångfald. "Lev & Leva" skapar en miljö där människor i alla åldrar samlas för att föra öppna dialoger och ha viktiga samtal.

Tillsammans kan vi göra skillnad! Var med och stöd en ljusare framtid! Målet är att inspirera och motivera unga själar genom att påminna dem om deras möjligheter och att vi vuxna står vid deras sida. "Lev & Leva" strävar efter ett samhälle där varje liv räknas, och vårt budskap är klart:

Det var nog för länge sen...

#levochleva för ett samhälle där varje liv räknas.

Var med och skapa förändring!

LEV & LEVA GoFundMe

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.